Behandelingen!


Bij mij kunt u niet alleen terecht voor kunstnagels of gelpolish, maar ook voor diverse andere behandelingen, zoals een Bruidsarrangement, het aanpakken van probleemnagels door nagelbijten, of een eenvoudige manicure om uw natuurlijke nagels weer een verzorgde uitstraling te geven. Weet u al precies wat u wilt? Klik dan snel hier om een afspraak te maken of stuur mij een mail voor meer info!

De volgende behandeling zijn allemaal mogelijk!
- Gelpolish met versteviging
- Kunstnagels met of zonder verlenging
- Bruidsarrangement
- Manicure
- Probleemnagels / Nagelbijter
- Nailart

In de salon wordt uitsluitend met het professionele merk Urban Nails gewerkt. Hierdoor ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en heb je een uitgebreide keuze aan behandelingsopties.

---------------

RUSSIAN MANICURE / E-MANICURE

Bij deze populaire manicure, ook wel E-Manicure of Russian Manicure genoemd, wordt gebruikgemaakt van een elektrische vijl. Deze techniek volgt de Russische methode waarbij de nagelriemen op een droge manier worden behandeld met de elektrische vijl. Met de Russian Manicure kan meer precisie worden bereikt dan met een schaartje of nagelriemknipper. Tijdens de behandeling worden de nagelriemen gepolijst en wordt overtollige dode huidcellen en eelt op een zorgvuldige en vakkundige wijze verwijderd. Deze aanpak resulteert in een langer ogend nagelbed, mooie strakke nagelriemen zonder eelt of zichtbare dode huidcellen. Bovendien blijven velletjes en barstjes in de huid langer weg, waardoor Gelpolish strakker kan worden aangebracht.
Deze behandeling is bijzonder geschikt voor probleemnagels in combinatie met Rubberbase Gelpolish.

---------------

GELPOLISH met Rubberbase op natuurlijke nagel

Naar mijn mening is Rubberbase de evolutie van Gelpolish, oftewel Gelpolish 2.0. Deze dikke basisgel biedt een uitzonderlijk sterke hechting, waardoor Gelpolish niet alleen langer blijft zitten, maar ook beter bestand is tegen slijtage. Het is tevens een ideale oplossing voor probleemnagels. Gelpolish kan worden aangebracht op zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Met reguliere bijwerkingen om de 2 à 3 weken en de juiste verzorging kan het resultaat zelfs tot 5 weken behouden blijven!

---------------

NATURAL NAIL TREATMENT (BIAB) 

De Natural Nail Treatment, ook bekend als BIAB (Builder in a Bottle) of RIAB (Rubber in a Bottle), is ontworpen om de natuurlijke nagels te versterken en beschermen. BIAB/RIAB is flexibel en beweegt harmonieus mee met de natuurlijke nagel, wat de kans op schade vermindert. Door in de nagelplaat door te dringen, wordt deze weer één geheel en sterker. Bij elke BIAB-behandeling worden je eigen nagels versterkt door de verzadiging. Na slechts enkele behandelingen zie je daadwerkelijk resultaat!
*Bijwerken om de 3 a 4 weken.

---------------

NEXT GEL

Deze gel combineert de beste eigenschappen van zowel Gel als Acryl. Het is eenvoudiger aan te brengen dan acryl omdat het niet uit zichzelf uithardt, en het werkt beter dan gel omdat het op zijn plek blijft liggen zoals je het hebt aangebracht. Bovendien is dit systeem ideaal voor het verstevigen van natuurlijke nagels, met name bij frequente problemen zoals inscheuren of breken. Kortom, dit systeem biedt de kracht van acryl en de flexibiliteit van gel, wat naar mijn mening de perfecte combinatie is! Na het aanbrengen van Nextgel worden de nagels in de gewenste vorm en lengte gevijld. Vervolgens worden de nagels mooi afgewerkt met Gelpolish naar keuze. Nextgel is tevens geschikt voor nagelbijters, terwijl het de nagelriemen ook verzorgt.
* Bijwerken om de 3 a 4 weken.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram