Behandelingen!

U kunt bij mij niet alleen terecht voor kunstnagels of gelpolish, maar ook voor bijvoorbeeld een Bruidsarrangement, probleemnagels als gevolg van nagelbijten of enkel een manicure om uw natuurlijke nagel er weer verzorgd uit te laten zien. Weet je nu al wat je wilt? Klik dan snel hier om een afspraak te maken of stuur mij een mail voor meer info!

De volgende behandeling zijn allemaal mogelijk!
- Gelpolish met versteviging
- Kunstnagels met of zonder verlenging
- Bruidsarrangement
- Manicure
- Probleemnagels / Nagelbijter
- Nailart

Ik werk alleen met het professionele merk Urban Nails. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit met een ruime keuze aan mogelijkheden wat betreft de behandelingen. 

---------------

RUSSIAN MANICURE / E-MANICURE

Bij deze populaire manicure ook wel E-Manicure of Russian Manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de elektrische vijl. Met deze techniek worden je nagelriemen verzorgd op de Russische manier, dat betekent dat de nagelriemen droog verwijderd worden met de electrische vijl. Met de Russian Manicure kan meer weg worden gehaald dan met een schaartje of nagelriemknipper. Je nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen & eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd. Door deze behandeling oogt het nagelbed van uw nagels langer, krijgt je mooie strakke nagelriemen zonder eelt of nog zichtbare dode huidcellen. Ook zullen velletjes en barstjes van de huid langer wegblijven & kan je Gelpolish hiermee strakker worden gezet.
* Deze behandeling is zeer geschikt voor probleemnagels i.c.m. Rubberbase Gelpolish.

---------------

GELPOLISH met Rubberbase op natuurlijke nagel

Rubberbase is, wat mij betreft, Gelpolish 2.0. Deze dikke basisgel heeft een zeer sterke hechting, waardoor gelpolish langer houdbaar blijft en veel beter blijft zitten. Ook perfect voor probleemnagels! Gelpolish kan geplaatst worden op zowel de natuurlijke nagels als op een kunstnagel. Bijwerken om de 2 a 3 weken, met goede verzorging tot 5 weken zitten!

---------------

NATURAL NAIL TREATMENT (BIAB) 

Natural Nail Treatment is bedoeld om de eigen natuurlijke nagels te versterken en beschermen, ook wel BIAB genoemd. BIAB/RIAB is flexibel en beweegt mee met de natuurlijke nagel, waardoor minder schade kan ontstaan. BIAB/RIAB dringt in de nagelplaat waardoor deze weer 1 geheel wordt en sterker wordt. Bij elke BIAB behandeling worden je eigen nagels sterker door de verzadiging. Dus na een paar behandelingen zie je echt resultaat!
*Bijwerken om de 3 a 4 weken.

---------------

NEXT GEL

Deze gel is een combinatie van de beste eigenschappen van Gel en Acryl. Het brengt gemakkelijker aan dan acryl doordat deze niet uit zichzelf uit zal harden en het werkt fijner dan gel omdat deze blijft liggen zoals je hem hebt aangebracht. Daarnaast is dit systeem ook ideaal als men de natuurlijke nagels wilt verstevigen bijvoorbeeld omdat men last heeft van veelvuldig inscheuren en/of breken. Kortom dit systeem heeft de sterkte van een acryl en de flexibiliteit van een gel, wat mij betreft, de perfecte combinatie dus! Na het aanbrengen van de Nextgel worden de nagels in de gewenste vorm en lengte gevijld. Daarna worden de nagels mooi afgewerkt met Gelpolish naar wens. De nagelriemen worden verzorgd met Nextgel is ook zeer geschikt voor nagelbijters.
* Bijwerken om de 3 a 4 weken.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram